Home » Administratie » CJ Vaslui demarează procedura pentru instalarea noului consiliu de administrație al Centrului pentru Afaceri

CJ Vaslui demarează procedura pentru instalarea noului consiliu de administrație al Centrului pentru Afaceri

În calitate de acționar majoritar al Societății „Centrul de Resurse pentru Afaceri”, Consiliul Județean (CJ) Vaslui dă drumul la procedura privind constituirea unui nou consiliu de administrație. Mandatele administratorilor care alcătuiesc actualul consiliu de administrație expiră în data de 2 octombrie 2022 și este necesară parcurgerea etapelor legale pentru constituirea unui nou organism de conducere.

„Pentru demararea procedurilor legale în vederea numirii membrilor CA al Centrului pentru Afaceri, autoritatea publică tutelară trebuie să elaboreze şi să aprobe o serie de documente premergătoare momentului declanşării procedurii de selecţie. În acest sens, s-au elaborat scrisoarea de aşteptări privind CA al CRAV SA pentru mandatul 2022-2026 și profilul CA al Societății – Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui”, a spus Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui.

Evaluarea candidaților va fi efectuată de către o comisie de selecție propusă pentru a fi aprobată printr-un proiect de hotărâre plenului CJ Vaslui. Potrivit legislației în vigoare, comisia va avea în componență specialiști în recrutarea resurselor umane. După finalizarea acestei proceduri de evaluare, în funcție de numărul de mandate reînnoite, pentru ocuparea tuturor celor 3 posturi ale consiliului de administrație, se va declanșa o procedura de selecție, cu respectarea legislației în vigoare.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*