Home » Local » Șofer pozitiv la amfetamine și ketamină, depistat de polițiști când conducea pe străzile din Huși

Șofer pozitiv la amfetamine și ketamină, depistat de polițiști când conducea pe străzile din Huși

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un bărbat care a fost depistat  pe un drum public din municipiul Huși, județului Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare. 

Luni, 18 iulie 2022, ora 19:05, polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Calea Basarabiei, din municipiul Huși, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în municipiul București, condus de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Huși.

Întrucât acesta manifesta un comportament euforic, a fost testat cu aparatul drug-test, pentru determinarea substanțelor psihoactive, bărbatul fiind depistat pozitiv la amfetamine – MDMA și ketamină. Ulterior, a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: