Home » Local » Bărbat din comuna Dănești, reținut de polițiști după ce a bătut crunt doi frați din localitatea Emil Racoviță

Bărbat din comuna Dănești, reținut de polițiști după ce a bătut crunt doi frați din localitatea Emil Racoviță

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au reţinut un bărbat, din comuna Dănești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală, după ce acesta ar fi agresat doi frați, în luna iulie 2022. 

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 39 de ani, din satul Emil Racoviță, comuna Dănești, bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală, după ce acesta ar fi agresat doi frați, în vârstă de 60, respectiv 63 de ani, domiciliați în localitatea Emil Racoviță.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 13 iulie 2022, la ora 20:00, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale mai vechi, bărbatul cercetat, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi agresat cele două persoane vătămate, lovindu-le cu pumnii și picioarele.

Ca urmare a agresiunilor, victimele au suferit vătămări corporale ce vor necesita 35 – 40, respectiv 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, viețile fiindu-le puse în primejdie.

În data de 27 iulie 2022, urmare a cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, poliţiştii vasluieni au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de bărbatul cercetat.

În data de 28 iulie 2022, Judecătoria Vaslui a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.  Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: