Home » National » Intrare gratuită marți, la Muzeul Antipa pentru persoanele care poartă nume de animale

Intrare gratuită marți, la Muzeul Antipa pentru persoanele care poartă nume de animale

Aveți nume de animale și vă sărbători ziua de naștere mâine, pe 4 octombrie? Atunci, vizitatorii care poartă numele unui animal vor avea intrare gratuită marți, la Muzeul Antipa, de Ziua Mondială a Animalelor
„Cu acest prilej, vă anunțăm că toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit în expoziția permanentă! 
Vă invităm, așadar, pe toți cei care iubiți animalele, fie că le purtați sau nu numele, să vă petreceți ziua la muzeu și să participați la o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți bineînțeles de animalele preferate de la Muzeul Antipa!”, anunță reprezentanții muzeului pe pagina de Facebook.
Ziua Mondială a Animalelor a luat naștere în urma convenției ecologiștilor din Florența, în anul 1931, și a avut drept scop atragerea atenției asupra creșterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariție. În prezent, această zi are menirea de a recunoaște rolul important ocupat de animale atât în natură, cât și în viața oamenilor.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: