Home » Administratie » Liberalii vor o altă echipă la Centrul pentru Afaceri! CJ Vaslui a reînnoit mandatele membrilor Consiliului de Administrație

Liberalii vor o altă echipă la Centrul pentru Afaceri! CJ Vaslui a reînnoit mandatele membrilor Consiliului de Administrație

Consilierii liberali din cadrul Consiliului Județean (CJ) Vaslui s-au opus propunerii  reînnoirii mandatelor membrilor Consiliului de Administrație al Societății „Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui”. CJ Vaslui este acționar al Societății ”Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui”, acesta are și calitatea de autoritate publică tutelară pentru respectiva societate.

Gheorghe Viziteu, consilier PNL, a spus că și-ar fi dorit să vină o echipă nouă la Centrul de Afaceri, în condițiile în care cei din CA fac parte din mai multe comitete și comisii.

„Sunt oameni tineri care să ducă ștafeta mai departe”, a concluzionat liberalul.

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a răspuns că societatea a fost tot timpul pe plus și nu a fost niciodată într-o dificultate. În acest context, au fost amintite cazurile din Bârlad și alte localități din țară, unde centrele de afaceri au fost adevătate „pietre de moară la picioarele consiliilor județene”.

„Centru pentru Afaceri Vaslui este printre puținele care au reușit să supraviețuiască economic. E singurul care în permanență a fost pe plus și într-un echilibru economic”, a spus Dumitru Buzatu.

La finalul dezbaterilor, propunerile CJ-ului au fost aprobate cu majoritate de voturi. CJ Vaslui a propus pentru reînnoirea statutului de membri în Consiliul de Administrație al Societății ”Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui”, pentru perioada 2022-2026 următoarele persoane: Nistor Marin, Sîrbu Florin și Țuțuianu Mircea.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: