Home » Local » La volanul unui microbuz, fără drept

La volanul unui microbuz, fără drept

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean din Republica Moldova care a fost depistat conducând  un microbuz, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept.

În data de 29 septembrie a.c, în jurul orei 15.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară,  un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 44 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, colegii noştri au constatat căbărbatul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „D”, necesar pentru a putea conduce vehiculul în cauză .

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: