Home » Business » Oamenii de afaceri se pregătesc de sărbătoare! Topul Firmelor Vaslui a ajuns la cea de-a XXIX-a ediţie

Oamenii de afaceri se pregătesc de sărbătoare! Topul Firmelor Vaslui a ajuns la cea de-a XXIX-a ediţie

Oamenii de afaceri din județul Vaslui vor participa în data de 7 octombrie 2022 la festivitatea de premiere Topul Firmelor Vaslui. Evenimentul se va desfăşura la restaurantul Tosca din municipiul reşedinţă de judeţ, începând cu ora 17.30. Primirea invitaţilor se va face în intervalul 17.00-17.30.

Ionel Constantin, președintele Camerei de Comerș, Industrie și Agricultură Vaslui, a spus că fiind la cea de a XXIX-a ediţie, Gala Topul Firmelor Vaslui marchează 158 de ani de la înfiinţarea primelor Camere de Comerţ în ţara noastră şi are ca scop promovarea firmelor vasluiene cu cele mai bune rezultate economice obţinute în 2021.

„Ultimii doi ani au adus provocări cu totul noi în economia vasluiană. Continuarea activităţii economice a depins în mare parte de forţa, viziunea, decizia şi determinarea întreprinzătorilor de a-şi conduce în condiţii deosebite afacerile, de a se reinventa. Războiul de la graniţe, criza energetică, seceta, creşterea galopantă a preţurilor sunt provocări care obligă la căutarea de noi soluţii pentru menţinerea firmelor pe piaţă. Este şi motivul pentru care, parcă mai mult decât în oricare an, talentul, efortul deosebit şi performanţa merită răsplătite din plin în cadrul festivităţii Topul Firmelor Vaslui dedicată profesioniştilor în afaceri”, a spus Ionel Constantin.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*