Home » Local » Locaţiile de desfășurare a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2022

Locaţiile de desfășurare a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţii promoţiei 2022

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui va organiza „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” în data de 14 octombrie, cu începere de la ora 0900.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate in căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, in condiţiile unei concurenţe loiale transparente, care să permită realizarea unui echilibru intre acestea.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau in ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au şansa de a intra pe piața muncii, la “Bursa locurilor de muncă penru absolvenţi“, ce va avea loc în data de 14 octombrie 2022 cu începere de la orele 900, în următoarele locații:

  • Vaslui – sediul Centrului Judeţean de Resurse pentru Asistenţă Educaţională, Str. Donici, nr. 2;
  • Bârlad – foaierul Teatrului Victor Ion Popa, strada Republicii, nr. 268;
  • Huşi – Casa de Cultură „Alexandru Giugaru” Alexandru Giugaru, nr. 2.

Agenţii economici care participă la Bursa Locurilor de Muncă au prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Pentru a rezerva standuri destinate recrutării, angajatorii sunt rugaţi să transmită oferta de locuri de muncă vacante la următoarele adrese:

Vaslui : la sediul ALOFM Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, sau email: doina.rotaru.vs@anofm.gov.ro;

Bârlad: la sediul ALOFM Bârlad din B-dul Epureanu, nr. 8, emal: elena.ibanescu.vs@anofm.gov.ro;

Huşi: la sediul ALOFM Huşi din str. A. I Cuza, bl.45, sc. A, parter, email: serinela.haj.vs@anofm.gov.ro.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: