Home » Business » 1.700 de firme din județul Vaslui au intrat în Topul Firmelor

1.700 de firme din județul Vaslui au intrat în Topul Firmelor

Ionel Constantin, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, a spus că un număr de 350 de firme sunt clasate pe locurile 1-3, selecția fiind făcută în funcție de indicatori precum cifra de afaceri, profitul etc.

„La top participă oameni de afaceri, autorități județene, oameni de cultură, o delegație de la Camera de Comerț din Republica Moldova. Vom oferi trofee și plachete pentru firmele merituoase. Județul Vaslui are 70 de participanți la Topul Național. Deși suntem în plină criză, avem o creștere a PIB și s-a depășit 5,1 miliarde de euro. Este bine ținând cont de greutățile existente. Vreau să vă spun că nu le-a fost ușor firmelor. Efortul a  fost maxim pentru a se menține pe linia de plutire. Antreprenorii au fost mai bătăioși, nu au cedat presiunilor provocate de criza economică, pandemie etc”, a spus Ionel Constantin.

Oamenii de afaceri din județul Vaslui vor participa în data de 7 octombrie 2022 la festivitatea de premiere Topul Firmelor Vaslui. Evenimentul se va desfăşura la restaurantul Tosca din municipiul reşedinţă de judeţ, începând cu ora 17.30. Primirea invitaţilor se va face în intervalul 17.00-17.30.

Fiind la cea de a XXIX-a ediţie, Gala Topul Firmelor Vaslui marchează 158 de ani de la înfiinţarea primelor Camere de Comerţ în ţara noastră şi are ca scop promovarea firmelor vasluiene cu cele mai bune rezultate economice obţinute în 2021.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: