Home » Local » PMP se pregătește pentru alegeri! Partidul vrea să îi scoată de la putere pe cei care nu au nicio legătură cu județul Vaslui

PMP se pregătește pentru alegeri! Partidul vrea să îi scoată de la putere pe cei care nu au nicio legătură cu județul Vaslui

Conducerea Partidului Mișcarea Populară (PMP) Vaslui pregătește organizarea Conferinței Județene, care va avea loc în data de 12 noiembrie 2022.  Evenimentul va începe la ora 12.00 în sala de conferințe a Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui. Printre alții, Maricel Gangu va candida pe președinția organizației județene a PMP, Corneliu Bichineț și Liviu Matieș pentru funcția de vicepreședinți la nivel județean etc.

La conferința județeană au fost convocați circa 200 de membri din județul Vaslui, iar invitatul special al manifestării va fi Eugen Tomac, președintele PMP.

Liviu Matieș a spus că urmează doi ani încărcați din punct de vedere politic, iar de 30 de ani vasluienii au fost „duși cu zăhărelul” la fiecare alegeri. În acest context, se dorește ca mesajul și proiectele PMP să ajungă la cât mai mulți alegători, iar la viitoarele alegeri partidul să facă o figură frumoasă.

Corneliu Bichineț a făcut o scurtă radiografie a situației politice de la nivel local și național. Acesta a precizat că a stat alături de Corneliu Vadim Tudor timp de 17 ani, perioadă în care a văzut că: „În județul Vaslui au pus mâna pe putere oameni care nu au nicio legătură cu pământul acesta. Dar storc din județul Vaslui mult, mult, mult! Populația județului Vaslui să nu mai aleagă niciodată oameni din exterior”.

La nivel național PMP nu a intrat în Parlamentul României la ultimele generale, pentru că „așa au vrut alții”. PMP este un partid de dreapta, a spus Bichineț, dar nimeni nu a reușit să unească dreapta, în condițiile în care PNL este într-o alianță la guvernare cu PSD.

„Cei din județul Vaslui le sugerez să se înscrie în PMP. Partidul are un program și o doctrină națională, iar oamenii care conduc partidul în județ suntem noi. Avem organizații bune în comune și la orașe și sperăm că vom capta electoratul din județul Vaslui”, a mai spus Corneliu Bichineț.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*