Home » Business » Premii pentru cei mai buni antreprenori vasluieni! Mihai Daraban: „Noi nu avem o criză economică”

Premii pentru cei mai buni antreprenori vasluieni! Mihai Daraban: „Noi nu avem o criză economică”

Topul Firmelor Vaslui a premiat cele mai performante societăți de la nivel local. În județul Vaslui au intrat în top 1.700 de societăți, dintre care 350 s-au clasat pe locurile 1-3.

Ionel Constantin, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui, a fost amfitrionuil evenimentului și a salutat pe toți participanții: autorități locale și județene, parlamentari, mebri ai unor delegații din străinătate etc.

„Sunt firme în județul Vaslui care ne fac cinste la nivel local, național și internațional. Antreprenorii vasluieni nu au precupețit niciun efort să investească. Aici sunt oameni sănătoși la cap și trup și avem resurse binecuvântate de Dumnezeu. România din răsărit începe cu noi”, a spus Constantin.

Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie din România, a salutat la rândul lui invitații și a precizat că topul este o menifestare care durează mai multe luni și se finalizează cu o gală. Toate datele sunt luate de la Finanțele Publice.

„Noi nu premiem persoane fizice, ci discutăm efectiv cu persoane juridice. În funcție de o serie de indicatori cum ar fi cifra de afaceri, profitul, utilizarea resursei umane etc. Cine există în top există cu adevărat. Noi nu avem o criză economică, ci o criză de sistem economic în România. Mă bucur să văd că toată conducerea locală este aici”, a spus Mihai Daraban.

Fiind la cea de a XXIX-a ediţie, Gala Topul Firmelor Vaslui a marcat 158 de ani de la înfiinţarea primelor Camere de Comerţ în ţara noastră şi are ca scop promovarea firmelor vasluiene cu cele mai bune rezultate economice obţinute în 2021.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*