Home » National » Tragedie pe șosea! Doi copii și cei doi părinți au murit după ce mașina în care se aflau a fost acroșată de o autoutilitară

Tragedie pe șosea! Doi copii și cei doi părinți au murit după ce mașina în care se aflau a fost acroșată de o autoutilitară

Tragedie în apropiere de Iași, pe drumul dintre Roman şi Târgu Frumos! Doi adulţi şi doi copii, membri ai aceleiaşi familii, au decedat în urma unui accident produs joi dimineaţă, pe DN2, în judeţul Neamţ, când autoturismul în care se aflau a fost acroşat de o autoutilitară. Un al treilea copil şi şoferul autoutilitarei au fost răniţi.
”Pe DN 2 Roman-Târgu Frumos, la intersecţie cu DJ 208, în apropierea localităţii Teţcani, judeţul Neamţ, un autoturism în care se aflau cinci persoane (o familie de cinci persoane, cu trei copii minori) a fost acroşat de o autoutilitară”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.
În urma coliziunii, patru persoane din autoturism au decedat (doi adulți și doi copii), al treilea minor reușind să se autoevacueze. Al treilea copil din autoturism și șoferul autoutilitarei au suferit diferite leziuni, fiind transportați la spital.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*