Home » Local » Tânăr din Bârlad, reținut de polițiști! Infractorul fura de la firme bani, băuturi alcoolice și bunuri de valoare

Tânăr din Bârlad, reținut de polițiști! Infractorul fura de la firme bani, băuturi alcoolice și bunuri de valoare

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat de 28 de ani, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Bârlad, bănuit de comiterea mai multor furturi calificate (4 acte materiale și 2 tentative), în perioada decembrie 2021 – octombrie 2022, în municipiul Bârlad, în dauna a șase agenți economici.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor cercetate pătrundea, pe timpul nopții, prin efracție, în sediul agenților economici de unde sustrăgea bani, băuturi alcoolice și bunuri de valoare.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 5.000 lei.

La data de 15 octombrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Judecătoriei Bârlad, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: