Home » Local » Un bărbat din Zorleni și-a agresat soția și copilul! Polițiștii l-au reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Un bărbat din Zorleni și-a agresat soția și copilul! Polițiștii l-au reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

La data de 11 octombrie 2022, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au fost sesizați de către un minor, în vârstă de 15 de ani, din Popeni, comuna Zorleni, cu privire la faptul că tatăl său, un bărbat în vârstă de 40 de ani, l-ar fi agresat atât pe el cât și pe mama sa, o femeie de 35 de ani.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvâșirii infracțiunii de violență în familie. Totodată, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva bărbatului, acesta fiind evacuat temporar din locuința comună și obligat să păstreze distanța de 100 de metri față de fiu și soție.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bârlădeni au stabilit că bărbatul ar fi încălcat în mod repetat prevederile ordinului de protecție provizoriu, ar fi pătruns în locuința persoanelor vătămate și ar fi provocat scandal, încălcând astfel prevederile ordinului provizoriu de protecție provizoriu emis de către polițiști.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 13 octombrie 2022, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă  de 24 ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*