Home » Local » Polițiștii au reținut un bărbat, care a comis mai multe furturi în comunele Zorleni și Băcani

Polițiștii au reținut un bărbat, care a comis mai multe furturi în comunele Zorleni și Băcani

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt și tâlhărie, pe raza comunelor Zorleni și Băcani, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în urma derulării activității infracționale, acesta ar fi sustras material lemnos, utilaje folosite în construcții, țevi, deșeuri feroase și un scuter.

Totodată, tânărul este bănuit că ar fi deposedat, prin violență, o persoană vătămată minoră de un telefon mobil, în timp ce aceasta se deplasa cu o bicicletă pe drumul public.

În data de 14 octombrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus față de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, furt calificat, furt calificat în formă continuată și tâlhărie.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: