Home » Administratie » A fost prelungit mandatul provizoriu al Consiliului de Administraţie al Transurb Vaslui

A fost prelungit mandatul provizoriu al Consiliului de Administraţie al Transurb Vaslui

Consiliul Local Vaslui a aprobat cu majoritate de voturi prelungirea mandatului provizoriu al Consiliului de Administraţie al SC Transurb Vaslui pentru o perioadă de 2 luni, dar nu mai mult de data finalizării procedurii de selecţie.

SC Transurb Vaslui este administrată potrivit sistemului de administrare unitar de Consiliul de Administraţie, format din 5 membri, desemnaţi cu respectarea prevederilor O.U.G. nr. 109 /2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Reamintim că aleșii locali au aprobat în cursul acestui an propunerea de numire a administratorilor provizorii la Transurb Vaslui, pe o perioada de 4 luni, dar nu mai mult de data finalizării procedurii de selecţie,

Contractele de mandat ale administratorilor provizorii au intrat în vigoare la data de 14 iunie 2022, iar mandatul provizoriu al Consiliului de Administraţie, de 4 luni, expiră în luna octombrie 2022.

În acest context, la societatea Transurb nu a fost numit Consiliul de Administraţie definitiv, deoarece procedura de ocupare a posturilor vacante nu s-a finalizat.

Prin urmare, se impune prelungirea mandatului Consiliului de Administraţie numit provizoriu pentru o perioadă de 2 luni, începând cu 14 octombrie 2022, dar nu mai mult de data finalizării procedurii de selecţie.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*