Home » Local » Doi bărbați din Vaslui au bătut un tânăr din Zăpodeni și i-au luat banii. Agresorii au fost reținuți!

Doi bărbați din Vaslui au bătut un tânăr din Zăpodeni și i-au luat banii. Agresorii au fost reținuți!

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut doi bărbați, în vârstă de 39 de ani, respectiv 41 de ani, din municipiul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, din Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie, la data de 19 octombrie 2022, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în data de 19 octombrie 2022, la ora 21:30, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii aflate în zona străzii Ana Ipătescu, ar fi agresat și deposedat, prin violență, persoana vătămată, bărbat de 27 de ani, de o sumă de bani.

Urmare a agresiunii, persoana vătămată, bărbat domiciliat în comuna Zăpodeni, județul Vaslui, care locuiește fără forme legale în municipiul Vaslui, a suferit vătămări corporale ce vor necesita 12-14 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 20 octombrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: