Home » Business » Rectificare de buget! Societatea „Lucrări Drumuri și Poduri” Vaslui crește cheltuielile cu sponsorizarea

Rectificare de buget! Societatea „Lucrări Drumuri și Poduri” Vaslui crește cheltuielile cu sponsorizarea

Consilierii județeni vor aproba bugetul de venituri şi cheltuieli al Societăţii „Lucrări Drumuri şi Poduri” Vaslui pe anul 2022, rectificat și estimările pe anii 2023-2024. Societatea a solicitat Consiliului Județean Vaslui rectificarea bugetului pentru anul curent.

Comparativ cu bugetul inițial, structura bugetului rectificat suferă modificări numai la partea de cheltuieli. Inițial, la cheltuieli de natură salarială s-a aprobat suma de 5.211.000 lei, iar acum societatea solicită suplimentarea acestei poziții cu suma de 124.000 lei, ca urmare a creșterii valorii tichetelor de masă, precum și ca urmare a creșterii prețului la biletele pentru transportul salariaților de la domiciliu la locul de muncă. Societatea suportă aceste cheltuieli conform contractului colectiv de muncă.

„O altă modificare pe care societatea o are în vedere este aceea de a crește cheltuielile cu sponsorizarea, de la 22.000 lei la 90.000 lei. Societatea a primit mai multe solicitări în acest sens și, analizând situația financiară la 9 luni, consideră ca fiind oportună susținerea unor activități socio-culturale din cadrul județului Vaslui, cu încadrarea în prevederile legale”, se arată în referatul la proiectul de hotărâre.

Modificările propuse nu vor afecta profitul aprobat inițial deoarece aceste suplimentări se vor realiza prin reducerea cheltuielilor cu alte servicii executate de terți.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: