Home » Local » Bătrână din Bârlad, reținută pentru furt! În zona pieței agroalimentare Sf. Ilie, femeia a sustras o borsetă cu bani

Bătrână din Bârlad, reținută pentru furt! În zona pieței agroalimentare Sf. Ilie, femeia a sustras o borsetă cu bani

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut o femeie, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Bârlad, bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unei femei, bănuit de comiterea unui furt, la data de 23 octombrie 2022, în zona pieței agroalimentare Sf. Ilie din municipiul Bârlad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în data de 23 octombrie 2022, ora 11.00, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi sustras din rucsacul purtat pe spate al persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 66 de ani, din Bârlad, o borsetă în care se aflau 4.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

În aceeași zi, 23 octombrie 2022, la ora 17.25, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au dispus față de femeia cercetată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Aceasta a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a femeii.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: