Home » Invatamant » Modernizare pe bani europeni! Investiția de la Liceul Ion Mincu din Vaslui se ridică la 2,7 milioane de lei

Modernizare pe bani europeni! Investiția de la Liceul Ion Mincu din Vaslui se ridică la 2,7 milioane de lei

Criza economică dublată de criza energetică și efectele negative ale războiului din Ucraina continuă să afecteaze negativ piața materialelor de construcții. Pentru a putea continua lucrările, constructorul a solicitat ajustarea valorii restului de executat în cazul proiectului „Reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ preuniversitar din municipiul Vaslui – Liceul Ion Mincu”.

Prin urmare, Consiliul Local Vaslui va aproba devizul general și indicatorii tehnico-economici actualizați ai obiectivului de investiții. Astfel, valoarea totală a proiectului este în cuantum de 2.703.039,42 lei (inclusiv TVA), din care valoarea eligibila de 2.703.039,42 lei inclusiv TVA.

Proiectul de modernizare a unității de învățământ constă în realizarea unei construcții noi, cu regim de înălțime demisol și parter și cu funcțiune de ateliere școlare, pentru un efectiv de 267 elevi. La demisol va funcționa un atelier de construcții, unde elevii vor învăță tehnici de construcție, iar la parter va fi deschis un atelier auto.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: