Home » Local » Bărbat reținut de polițiștii bârlădeni. Tânărul a fost surprins când distrugea geamul ușii de acces al unei firme

Bărbat reținut de polițiștii bârlădeni. Tânărul a fost surprins când distrugea geamul ușii de acces al unei firme

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat în din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat din Bârlad, vârstă de 29 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere, săvârșită în data de 25 octombrie 2022.

În ziua de 25 octombrie 2022, la ora 13:00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe bulevardul Republicii, din Bârlad, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad, au surprins o persoană de sex masculin care distrugea geamul ușii de acces al unei societăți comerciale.

La data de 25 octombrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvâșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*