Home » Local » Beat la volan și fără permis de conducere! Un tânăr din Viișoara s-a răsturnat pe partea carosabilă

Beat la volan și fără permis de conducere! Un tânăr din Viișoara s-a răsturnat pe partea carosabilă

Polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din comuna Viișoara, județul Vaslui, care ar fi condus o un autoturism implicat într-un eveniment rutier, în data de 15 octombrie 2022, pe raza comunei Viișoara, fără a poseda permis de conducere și în timp ce s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 15 octombrie 2022, ora 15.19, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că, în comuna Viișoara, pe drumul comunal DC 53, s-a produs un eveniment rutier în urma căruia au rezultat victime.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, un bărbat de 24 de ani, din localitatea Viișoara, ar fi condus pe drumul public un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului aflat la volanul autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, acesta a fost cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 16 octombrie 2022, în baza probatoriului administrat, polițiștii rutieri bârlădeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fiprezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de”vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*