Home » National » Brașov, printre cele mai economice destinații din Europa

Brașov, printre cele mai economice destinații din Europa

Orașul Brașov se numără printre cele mai economice și indicate 10 orașe europene de vizitat în 2023, conform celei mai mari reviste de călătorii din lume, Conde Nast Traveler, care a pregătit o listă cu destinații la prețuri accesibile pentru pasionații de călătorii, scrie publicația greacă To Vima, potrivit Rador.

„O alternativă mai ieftină decât Bucureștiul (care, în comparație cu standardele europene, este încă incredibil de avantajos), Brașovul este înconjurat de pitoreștii Munți Carpați. O telecabină până în vârful Muntelui Tâmpa costă doar 20 de lei pentru priveliști aeriene ale acoperișurilor de culoare roșie cărămizie, în timp ce operatorul local de turism Walkabout oferă un tur pietonal gratuit în fiecare dimineață la ora 10.30, care pornește de la fântâna din Piața Sfatului. Luați de la taraba din apropiere o delicatesă locală kürtőskalács (o „prăjitură de coș de fum” prăjită la proțap și acoperită cu zahăr) pentru a vă menține nivelul de energie”, este descrierea publicației.

 

Lista primelor 10 destinații ieftine pentru 2023 este completată de Lisabona (Portugalia), Klagenfurt (Austria), Kaunas (Lituania), Riga (Letonia), Berat (Albania), Sofia (Bulgaria), Izmir (Turcia), Tbilisi (Georgia).

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: