Home » National » La mulți ani, România! Împreună, UNIȚI, suntem SuperConsumatori!

La mulți ani, România! Împreună, UNIȚI, suntem SuperConsumatori!

La mulți ani, românilor de pretutindeni! Ziua de 1 Decembrie înseamnă pentru noi, românii, libertate și unire! Cu ocazia acestei zile, amintim tuturor românilor că, în calitate de consumatori, au drepturi pentru care trebuie să lupte!

Asemenea zilei naționale, și unica aplicașie românească, Aplicația InfoCons, este dedicată românilor de pretutindeni! Indiferent de locul de pe glob în care se află, Aplicația InfoCons îi ajută să decideți ei pentru ei!

Prin aplicația InfoCons, consumatorii au LIBERTATEA de a decide ce vor să mănânce, fără a fi influențati de mesaje publicitare! Printr-o simplă scanare a codului de bare, etichetele produselor sunt redate direct pe telefonul mobil, într-o formă explicită, simplificată, rapidă și ușor de înțeles! Astfel, pentru că etichetele produselor erau ori greu de citit din cauza scrisului mult prea mic, ori termenii erau mult prea tehnici și greu de înțeles, Aplicația InfoCons a simplificat totul!

Printr-o simpla scanare a codului de bare de pe etichetele produselor puteți afla instant informatii utile, precum:

-Ingrediente;

-Numeric aditivi alimentari si tipul acestora;

-Cantitate sare;

-Cantitate zahar;

Aplicația InfoCons cu peste 3.000.000 de produse agroalimentare, cosmetice, electronice și electrocasnice oferă acces direct la:

-Scanarea codurilor QR de pe etichetele energetice ale produselor electrocasnice și ale dispozitivelor electronice;

-Scanarea codurilor de bare ale produselor agroalimentare pentru a afla ingredientele, numărul și tipul aditivilor alimentari, alergeni, cantitatea de zahăr, sare, calorii;

-Toate numerele utile și de urgență la nivel local, național și internațional;

-Alertele pentru produsele alimentare și nealimentare;

De asemenea, Aplicația InfoCons pune la dispoziția românilor de pretutindeni lista cu toate numerele utile și de urgență la nivel local, national și international cu posibilitatea selectării continentului și țării. În urma selectării, numerele utile și de urgență apar în limba engleză și limba țării. SOS adună numere precum: Ambulanță, Poliție, Protecția Consumatorilor, Pompieri, Poliția de Frontieră, Turism, Direcții de Sănătate Publică, Primărie, Mediu, Telecomunicații etc .

Pentru România, aplicația InfoCons afișează în timp real timpul de așteptare pentru punctele de trecere rutieră a frontierei.

Împreună, UNIȚI, suntem SUPERconsumatori!

De asemenea, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, InfoCons pune la dispoziția consumatorilor imagini GRATUITE ce înfățișează o paralelă între trecutul și prezentul clădirilor din București, Alba Iulia și Iași. Imortalizarea din același unghi a unor imagini de acum 100 de ani, fac parte din campania de informare și educare „o9atitudine pentru cultură” demarată cu scopul păstrării în memoria colectivă a patrimoniului cutural.

 

 

La mulți ani, români!

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: