Home » National » Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a mulțumit României în mesajul transmis de Ziua Națională

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a mulțumit României în mesajul transmis de Ziua Națională

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis joi, cu prilejul Zilei Naţionale a României, un mesaj de felicitare adresat tuturor românilor, în care a mulţumit României pentru sprijin, potrivit Serviciului de presă al instituţiei prezidenţiale, citat de Moldpres.

 

„De 1 Decembrie, este o bucurie să sărbătorim împreună România. Să simţim recunoştinţă faţă de lucrurile bune făcute de români acasă şi pretutindeni în lume, şi să împărtăşim de ce iubim România”, a declarat şefa statului în mesajul adresat la recepţia organizată marţi, 29 noiembrie, de Ambasada României la Chişinău, citat de Agerpres.

Maia Sandu a declarat că România este iubită în Republica Moldova pentru multe lucruri, dar mai ales pentru umărul pe care ne putem baza atunci când ne este greu şi pentru ajutorul imens şi necondiţionat oferit cetăţenilor noştri. „România este iubită pentru limba română, în care am crescut ca într-o casă părintească, şi pentru istoria comună – o istorie a curajului şi a luptei pentru libertate”, a mai spus preşedintele.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: