Home » Administratie » Președintele României, Klaus Iohannis, i-a conferit prefectului județului Vaslui, Daniel Onofrei, Ordinul și Medalia Bărbăție și Credință

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a conferit prefectului județului Vaslui, Daniel Onofrei, Ordinul și Medalia Bărbăție și Credință

Cu ocazia Zilei Naționale a României, președintele României, Klaus Iohannis, i-a conferit prefectului județului Vaslui, Daniel Onofrei, Ordinul și Medalia Bărbăție și Credință.

„Conferirea Ordinului și Medaliei Bărbăție și Credință reprezintă pentru mine o încurajare şi un plus de încredere, lucruri esenţiale pentru funcția de prefect pe care o dețin în acest moment. Este un sentiment deplin de recunoștință!”, a scris prefectul Daniel Onofrei pe pagina sa de socializare.

Klaus Iohannis a semnat marți, 29 noiembrie 2022, un decret de decorare a mai multor reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Printre aceștia figurează și prefectul județului Vaslui, decizia fiind luată în semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne.

„Vreau să mulțumesc pentru această medalie și să-i asigur pe toți cei în slujba cărora mă aflu că nu îi voi dezamăgi. Este cu adevărat un moment măreţ pentru mine și pentru colegii mei alături de care caut în fiecare zi soluții pentru a rezolva problemele cetățenilor. Încrederea care mi-a fost acordată mă obligă să îmi duc la îndeplinire sarcinile pe care le am și de acum încolo și să fac lucrurile cât mai bine în fiecare zi, pentru și în interesul cetățenilor, să apăr interesele lor. Astăzi, mai mult ca oricând, avem nevoie de credință, de speranță și de solidaritate! Doar așa vom putea depăși greutățile și momentele dificile prin care trecem cu toții. Multumesc!”, a adăugat prefectul Daniel Onofrei.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: