Home » Local » Remorcă fără drept de circulație pe drumurile publice, descoperită în trafic de polițiștii de frontieră

Remorcă fără drept de circulație pe drumurile publice, descoperită în trafic de polițiștii de frontieră

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un cetățean care a fost depistat în trafic, conducând unautovehiculcare nu avea drept de circulație pe drumurile publice din România.

În ziua de 1 decembrie a.c, în jurul orei 04.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 35 de ani, care conducea  un  ansamblu rutier format din autocamion și remorcă.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a  autovehiculului în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că remorca este radiată din circulaţie de către autorităţile din Spania, începând cu data de 16.11.2022.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: