Home » Administratie » Comunele Ștefan cel Mare, Crețești și orașul Murgeni primesc bani pentru realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului

Comunele Ștefan cel Mare, Crețești și orașul Murgeni primesc bani pentru realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului

Ministrul Cseke Attila a semnat 105 noi contracte de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele, în valoare totală de 146.919.256,20 lei, au fost încheiate între autoritățile publice locale din 104 unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și au ca obiective atât realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului și de planificare urbană, cât și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea de puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

Comuna Crețești va primi suma de 467.656 lei pentru realizarea unor sudii de fundamentare a Planului Urbanistic General.

De asemenea, orașul Murgeni are o alocare de 1.250.365 lei pentru elaborarea-actualizarea în format GIS a planului de amenajare a teritoriului si de planificare urbană a orasului.

Nu în ultimul rând, comuna Ștefan cel Mare va încasa suma de 689.178 de lei pentru actualizarea în format GIS a documentelor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: