Home » Local » Mercedes Benz semnalat furat din Germania, descoperit la Albița

Mercedes Benz semnalat furat din Germania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autovehicul marca Mercedes Benzcare figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Germania.

În data de 08 noiembrie  a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un cetățean român,domiciliat pe raza judeţului Vaslui, în vârstă de 36 de ani, care transporta pe o platformă un autovehicul marca Mercedes Benz B180D, înmatriculat în Germania.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că autovehiculul în cauză a fost achiziționatprin intermediul unei societăți de profil din Germania, el fiind doar împuternicit să îl transporte către noul proprietar. Acesta a mai adăugat că nu are cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autovehiculul, în valoare de 80.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: