Home » Local » Accident rutier în municipiul Bârlad! Au fost implicate două autoturisme și un mijloc de transport în comun

Accident rutier în municipiul Bârlad! Au fost implicate două autoturisme și un mijloc de transport în comun

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate pentru asigurare măsuri PSI,  evaluare și acordare prim ajutor victimelor unui accident rutier produs în municipiul Bârlad.

În accident au fost implicate două autoturisme și un mijloc de transport în comun.  În cele trei autovehicule se aflau șase persoane. Într-unul dintre cele trei autovehicule se aflau trei persoane, între care și doi copii, cu vârste de 5 respectiv 10 ani. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite cele trei autovehicule avariate, trei persoane necesitând îngrijiri medicale. O femeie în vârstă de 32 ani, gravidă în luna a noua, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

După acordarea primului ajutor, femeia și cei doi copii au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*