Home » National » Argentina este prima echipă calificată în finală, după ce a eliminat Croația, scor 3-0

Argentina este prima echipă calificată în finală, după ce a eliminat Croația, scor 3-0

Croația a controlat posesia mingii în prima parte a meciului și a încercat mai multe centrări în careu și în preajma acestuia, însă nu a reușit să fructifice niciuna. După o jumătate de oră de joc, argentinianul Julian Alvarez a atacat o minge trimisă în careul croaților și a fost faultat de portarul Dominik Livakovic, care a primit cartonașul galben.

Arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri, executată perfect de Lionel Messi. A fost a unsprezecea reușită pentru starul Argentinei, care a devenit astfel cel mai bun marcator al țării la o Cupă Mondială.

În minutul 39, Argentina a pornit pe contraatac după un corner executat de Luka Modric. Același Alvarez a avut o acțiune individuală frumoasă, a driblat mai mulți adversari, a pătruns în careu și a trimis peste portar pentru 2-0.

Pentru Lionel Messi a fost meciul cu numărul 25 la Cupa Mondială, performanță pe care a mai avut-o doar germanul Lothar Matthaus, retras în 2000. Argentina va juca finala cu învingătoarea dintre Maroc și Franța, care se întâlnesc miercuri de la ora 21.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura