Home » Local » Vasluiul se umple de stații de reîncărcare pentru vehicule electrice! Mai rămâne ca vasluienii să își cumpere mașinile

Vasluiul se umple de stații de reîncărcare pentru vehicule electrice! Mai rămâne ca vasluienii să își cumpere mașinile

Ministrul Cseke Attila a semnat 55 de noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele, în valoare totală de 28.850.714,03 de lei, au fost încheiate între autoritățile publice locale din 54 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea de puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

La nivelul județuluiai Vaslui sunt mai multe UAT-uri care vor primi finanțare. Orașul Murgeni suma de 3.322.822 de lei pentru instalarea de stații de reîncărcare cu putere normală pentru vehicule electrice în oraș și  satele aparținătoare; comuna Deleni suma de 246.135 de lei pentru realizare stații de reîncărcare vehicule electrice; comuna Costești suma de 246.135 lei pentru realizare stații de reîncărcare vehicule electrice; comuna Băcești suma de 246.135 lei pentru înființarea a două stații de reîncărcare vehicule electrice.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: