Home » National » Primark a inaugurat primul magazin din România

Primark a inaugurat primul magazin din România

Retailerul Primark a deschis, astăzi, 15 decembrie 2022, primul magazin din România, în centrul comercial Parklake din București. Mii de persoane au trecut deja pragul și au făcut multe cumpărături.

Inaugurarea marchează un reper important pentru Primark cu intrarea retailerului pe cea de-a 15-a piaţă, o continuare a planurilor sale ambiţioase de extindere în Europa Centrală şi de Est, unde România se va alătura altor pieţe-cheie din Polonia, Republica Cehă şi Slovenia.

Primark a anunţat şi un al doilea magazin în Bucureşti, în mall AFI Cotroceni, care urmează să se deschidă anul viitor.

Primark a lansat și site-ul pe care sunt afișate produsele pe care le vinde în magazinul fizic aflat lângă Pașapoarte în mall Parklake.

Fie că este vorba despre haine, accesorii, lenjerie sau lucruri pentru casă, Primark are o gamă largă de produse pe care le-a scos la vânzare. Mulți au fost cei care au trecut pragul magazinului și au văzut prețurile de la raft. O rochie poate costa 40 de lei, dar și 80 de lei, în funcție de modelul dorit. Atunci când vine vorba despre pijamale, prețurile sunt în jur de 70-80 de lei. Un tricou de bărbat pornește de la 20 de lei, dar poate ajunge și la 100 de lei, bineînțeles, în funcție de preferințe. Atunci când vine vorba despre produse de beauty, femeile au de unde alege. La fel putem spune și despre produsele pentru casă, unde o pernă poate costa 50 de lei, iar o pătură și 35 de lei, conform site-ului Primark.


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura