Home » Local » Accident grav în comuna Tansa, județul Iași! Sunt implicate două autoturisme în care se află șase persoane, între care doi minori

Accident grav în comuna Tansa, județul Iași! Sunt implicate două autoturisme în care se află șase persoane, între care doi minori

Forțe și mijloace specifice de intervenție din cadrul ISU Vaslui și ISU Iași intervin la un accident rutier produs pe DJ 128, în apropiere de localitatea Suhuleț, comuna Tansa,  județul Iași.

Din primele informații, în accident sunt implicate două  autoturisme în care se află șase persoane, între care doi minori.

Primele echipaje de prim ajutor au ajuns la fața locului, iar după recunoaștere s-a constatat ca există cinci victime, un bărbat fiind încarcerat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare,  o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă), o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor) și echipaje specializate.

ISU Iași intervine cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), o autospecială pentru transport victime multiple (ATPVM) și echipaje specializate. Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui intervine cu două ambulanțe.

Cei doi copii sunt transportați la un spital din județul Iași.  De asemenea, la UPU Iași va fi transportată și o femeie.

Cei doi copii au fost evaluați,  au primit primul ajutor, iar acum sunt transportați la spital. Copilul în vârstă de patru ani este transportat la spital în stare de conștiență.

Cel de-al doilea copil, în vârstă de opt ani, este în stare de seminconștiență și este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe.

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: