Home » Local » Bani pentru renovarea energetică a unor clădiri! Municipiul Vaslui a câștigat patru proiecte în valoare de 3,9 milioane de lei

Bani pentru renovarea energetică a unor clădiri! Municipiul Vaslui a câștigat patru proiecte în valoare de 3,9 milioane de lei

Ministrul Cseke Attila a semnat 15 noi contracte finanțate prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Contractele, în valoare totală de 61.181.322,06 lei, au fost încheiate între autoritățile publice locale din 10 unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării, pentru lucrări de renovare energetică a unor clădiri rezidențiale multifamiliale și a unor clădiri publice.

Municipiul Vaslui a câștigat la finanțare patru proiecte:

„Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirea publică situată în Vaslui, str. Nicolae Iorga, nr. 62, în care funcționează Centrul Prietenia, destinat persoanelor de vârsta a III-a” cu o alocare de 1.031.305 lei; „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirea publică situată în Vaslui, str. Biruinței, în care funcționează Centru de zi pentru persoane de vârsta a III-a Sfântul Nicolae” cu o alocare de 782.709 lei; „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirea publică situată în Vaslui, str. Donici, în care funcționează Clubul Pensionarilor pentru persoane de vârsta a III-a” cu o alocare de 1.097.762 lei; „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirea publică situată în Vaslui, str. Dimitrie Sturza, în care funționează Centrul de zi pentru persoane de vârsta a III-a Buna Vestire” cu o alocare de 1.198.677 lei.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: