Home » Local » Două tinere din Oșești și Berezeni, reținute de polițiști! Cele două femei sunt acuzate de tâlhărie calificată

Două tinere din Oșești și Berezeni, reținute de polițiști! Cele două femei sunt acuzate de tâlhărie calificată

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut două tinere de 19 și 20 ani,  din comuna Oșești, respectiv Berezeni, județul Vaslui, bănuite de săvârșirea unei infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a două tinere din județul Vaslui, bănuite de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de 19 septembrie 2022, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit faptul că, în data de 19 septembrie 2022,  cele două femei s-ar fi folosit de o substanță narcotică  și ar fi deposedat un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Botoșani, de o sumă de 35 de euro.

La data de 16 decembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de cele două tinere a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acestea urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor două persoane cercetate.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*