Home » Local » Incendiu izbucnit în municipiul Huși, la o creșă și un adăpost pentru persoane asistate social!

Incendiu izbucnit în municipiul Huși, la o creșă și un adăpost pentru persoane asistate social!

Secția de pompieri Huși intervine cu trei autospeciale  de stingere cu apă, o autoscară mecanică, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Huși, pe strada Nicolae Cișman, într-o clădire cu dublă funcționalitate, creșă (la parter) și adăpost pentru persoane asistate social (la etaj).

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la etajul clădirii,  într-o cameră și exista riscul de propagare la nivelul întregului adăpost.

Pompierii au salvat două persoane adulte care prezentau arsuri și au evacuat șase persoane, între care și trei copii.

Toate persoanele au fost evaluate medical, două dintre aceste fiind transportate la Spitalul Municipal Huși, acestea fiind diagnosticate într-o primă fază cu arsuri de gradul II. În acest moment, incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare.

Una dintre victimele incendiului din Huși, un bărbat în vârstă de 62 ani va fi transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul Iași.  Bărbatul a suferit arsuri pe 15% din suprafața corporală (palmele și fața) fără a-i fi afectate căile respiratorii.

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: