Home » Local » Bătăuș din Vinderei, reținut de polițiști! Infractorul a băgat un tânăr în spital, după ce l-a lovit cu un corp dur

Bătăuș din Vinderei, reținut de polițiști! Infractorul a băgat un tânăr în spital, după ce l-a lovit cu un corp dur

Poliţiştii Secției 3 Poliției Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Vinderei, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat din localitatea Docăneasa, comuna Vinderei, bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, în seara zilei de 17 decembrie 2022, în comuna Vinderei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că la data de 17 decembrie 2022, la ora 21.30, în incinta unei societăți comerciale din localitatea Docăneasa, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat (lovind cu un corp dur) o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 44 de ani, din aceeași localitate.

În urma agresiunii, bărbatul a suferit vătămări ce necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, viața fiindu-i pusă în primejdie.

La data de 19 decembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs infracțiunile cercetate, identificarea persoanelor participante, probarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*