Home » Local » Jandarmii vasluieni au fost mesagerii lui Moș Crăciun

Jandarmii vasluieni au fost mesagerii lui Moș Crăciun

În pragul sărbătorilor de Crăciun, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui a organizat o campanie umanitară prin care Moș Crăciun a adus cadouri pentru 13 copii ce fac parte din familii cu posibilități reduse.

Jandarmii au pus mână de la mână și s-au mobilizat pentru a aduce bucuria Crăciunului pentru 4 familii, mai puțin norocoase, ce locuiesc în mediul rural. Jucării, dulciuri, fructe, produse alimentare și articole de îmbrăcăminte  cumpărate sau oferite de jandarmi, au fost dăruite copiilor care l-au așteptat cu nerăbdare pe Moș Crăciun.

Însoțit de jandarmi, Moș Crăciun a ajuns prima dată în comuna Deleni, urmând apoi comuna Muntenii de Jos și satul Hârșova din comuna Delești.

Pentru că au adus un strop de bucurie și speranță copiilor vizitați alături de Moș Crăciun, jandarmii au fost răsplătiți cu zâmbete, dar și cu emoția şi împlinirea pe care o simţi atunci când dăruiești.

Cu această ocazie, Jandarmeria Vaslui urează tuturor sărbători fericite! Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă în suflet liniște și bunătate. Crăciun fericit!

 

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: