Home » Local » În noaptea de Crăciun! Agentul de pază al unei discoteci din Vulturești a fost lovit în cap și băgat în spital

În noaptea de Crăciun! Agentul de pază al unei discoteci din Vulturești a fost lovit în cap și băgat în spital

Poliţiştii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, din localitatea Parpanița, orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a unui tânăr, din localitatea Parpanița, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în noaptea de Crăciun, 25 decembrie 2022, în zona unei discoteci din comuna Vulturești, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că în noaptea de 24/25 decembrie 2022, la 00.50, pe terasa unei discoteci din localitatea Vulturești, pe fondul consumului de alcool, tânărul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat, lovind în zona capului, o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Iași, agent de pază la respectiva discotecă.

În urma agresiunii, bărbatul a suferit vătămări ce necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

La data de 25 decembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, în baza solicitării Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, Judecătoria Vaslui a dispus arestarea sa preventivă, pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: