Home » Local » Măsuri de ordine în minivacanța prilejuită de Anul Nou

Măsuri de ordine în minivacanța prilejuită de Anul Nou

În perioada imediat următoare, cu ocazia minivacanței prilejuite de Anul Nou, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui va suplimenta efectivele ce execută misiuni în stradă pentru asigurarea unui climat optim de ordine, siguranță și liniște publică în județul Vaslui.

Astfel, între 31 decembrie și 2 ianuarie peste 150 de jandarmi vor fi prezenți la datorie pentru a evita producerea unor evenimente nedorite și pentru rezolvarea oricăror situații care aduc atingere ordinii publice.

În seara de Revelion, vom fi prezenți în localitățile Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești pentru a ne asigura că evenimentele festive organizate cu ocazia trecerii dintre ani se vor desfășura în condiții de siguranță.

Totodată, vom participa la activitățile de menținere a ordinii și siguranței publice desfășurate în județul Vaslui în sistem integrat împreună cu Politia în mediul urban și rural prin patrule mixte dar și patrule de jandarmi.

O atenție deosebită în această perioadă va fi acordată respectării legislației referitoare la regimul materialelor pirotehnice. Încă odată, reamintim faptul că orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă!

Celor care participă la manifestările artistice organizate în seara de Revelion le recomandăm : să nu folosească articole pirotehnice care ar putea pune în pericol atât siguranța lor cât și a celor din jur, să nu lase nesupravegheate bunurile și obiectele personale de valoare, să acorde o atenție sporită copiilor dacă sunt însoțiți de aceștia, iar dacă sunt martori la săvârșirea unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi sau să apeleze numărul unic de urgența 112.

Jandarmeria Vaslui urează tuturor „La mulți ani!” și un nou an mai bun!

 

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: