Home » Local » A început turnarea covorului asfaltic pe varianta ocolitoare a municipiului Bârlad

A început turnarea covorului asfaltic pe varianta ocolitoare a municipiului Bârlad

Concelex recuperează tot mai mult din decalajul cu care a preluat execuția lucrărilor după cele 8 luni de blocaj, așa încât a bifat ținta pe care și-a anunțat-o astă-vară, aceea de a turna primii metri de asfalt până la finalul anului.
După o mobilizare exemplară, primul strat de asfalt a acoperit deja aproape 1,5 km din totalul de 10,5 km al VOB, iar lucrările continuă.
”În ciuda obstacolelor, această investiție salvatoare pentru infrastructura Bârladului continuă. Așteptăm cu toții varianta ocolitoare de aproape 30 de ani și mă bucur că, în cele din urmă, voința politică a ținut cont și de nevoile noastre. Centura Bârladului este vitală pentru toate motivele deja cunoscute, cărora li se va adăuga în curând un altul, extrem de important: finalizarea proiectului privind Mobilitatea Urbană, în cadrul căruia urmează a fi nu doar asfaltate, ci reabilitate în profunzime, cele mai tranzitate străzi ale orașului. De această investiție, care are cel mai mare buget dintre toate proiectele derulate la Bârlad după 1990, se vor putea bucura și generațiile viitoare, numai dacă vom scăpa de traficul greu”, a transmis primarul Dumitru Boroș.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: