Home » Local » Bărbat din Delești a agresat o femeie în mai multe rânduri! Relație de prietenie s-a transformat în lipsire de libertate

Bărbat din Delești a agresat o femeie în mai multe rânduri! Relație de prietenie s-a transformat în lipsire de libertate

Poliţiştii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Delești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și furt.

Polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și furt, în perioada de 5 – 8 ianuarie 2023, în localitatea/comuna Delești.

La data de 8 ianuarie 2023, un echipaj de ordine publică al Secției 2 Poliție Rurală aflat în serviciu de patrulare în localitatea/comuna Bălteni, județul Vaslui, a depistat o femeie în vârstă de 46 de ani, din orașul Cugir, județul Alba, care locuiește fără forme legale în comuna Bălteni, care prezenta urme de violență și care a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Vaslui pentru efectuarea de verificări.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în perioada de 5-8 ianuarie 2023, un bărbat de 39 de ani, cu care persoana vătămată încerca să lege o relație de prietenie și la care aceasta se afla în vizită, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi agresat-o, deposedat-o de telefonul mobil și ar fi lipsit-o, fără drept, de libertate. Totodată, prezumtivul autor nu i-ar fi permis persoanei vătămate să părăsească locuința și ar fi agresat-o în mai multe rânduri.

În urma agresiunilor, victima a suferit leziuni ce necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști.

La data de 9 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat față de bărbatul cercetat, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, tot astăzi, 9 ianuarie 2023, acesta a fost prezentat, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanței de judecată competente, care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*