Home » Administratie » Spații comerciale moderne, scoase la licitație în Piața Agroalimentară Negrești

Spații comerciale moderne, scoase la licitație în Piața Agroalimentară Negrești

Finalizarea construcției unei Piețe agroalimentare în orașul Negrești și recepționarea investiției au determinat autoritățile locale să treacă la o nouă etapă de implementare a proiectului. Este vorba despre repartizarea spațiilor comerciale către producători agricoli din zonă și către micii comercianți.

„Spațiile scoase la licitație sunt pentru activități permanente, sunt amenajate complet, au căldură, aer condiționat, energie electrică și rafturi. Tarabele și boxele/vitrinele de vânzare pentru carne, lactate și pește vor fi atribuite conform Regulamentului aprobat de Consiliul Local Negrești și nu fac obiectul acestei licitații. Pentru informații suplimentare și vizitarea spațiilor scoase la licitație vă puteți adresa Primăriei Negrești compartimentele investiții sau juridic”, a spus Cristi Rusu, primarul orașului Negrești.

Reamintim că după ce obiectivul de investiții a fost blocat timp de șase ani, Primăria Negrești a reușit să semneze în data de 6 decembrie 2020 un contract de execuție a restului de lucrări. Restul de executat s-a ridicat la suma de 2,6 milioane de lei.

Pentru construcția pieții, au fost demolate inițial toate spațiile comerciale vechi care erau insalubre. Piața s-a ridicat pe structură metalică și are numeroase facilități pentru desfășurarea unui comerț modern: căldură și gaz, spații frigorifice, compartimente pentru pește, carne, lactate și tarabe pentru producătorii locali etc.

Piața are 1.100 de metri pătrați spațiu închis, cu centrală termică și alte facilități. Practic, prin dotarea spațiilor interioare, comerciații și clienții vor avea la dispoziție toate facilitățile pentru comercializarea produselor agroalimentare în condiții igienice.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*