Home » Local » Femeie din Oșești, bătută de concubin! Agresorul a fost reținut pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție

Femeie din Oșești, bătută de concubin! Agresorul a fost reținut pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au reținut un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Rafaila, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violență în familie.

La data de 7 ianuarie 2023, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 45 de ani, din comuna Oșești, județul Vaslui, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 49 de ani, concubinul ei, ar fi lovit-o, în timp ce se afla la locuința acesteia.

În urma cercetărilor, polițiștii vasluieni au stabilit că, la data de 7 ianuarie 2023, ora 17.30, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul concubinei unde ar fi agresat-o, lovind-o cu pumnul în zona feței. Totodată, polițiștii au constatat că, la data de 12 iulie 2022, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului, pe o perioadă de 6 luni, prin care acesta era obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față de concubină și față de domiciliul acesteia.

În urma probatoriului administrat, la data de 8 ianuarie 2023, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă  de 24 ore.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: