Home » Local » Vernisajul expoziției „Nicolae Iorga – 150 de ani de la naștere” la sala Arta a Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” din Vaslui

Vernisajul expoziției „Nicolae Iorga – 150 de ani de la naștere” la sala Arta a Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” din Vaslui

Vineri, 13 ianuarie 2023, începând cu ora 10:00, vă așteptăm în sala Arta a Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” din Vaslui la vernisajul expoziției-eveniment: „Nicolae Iorga – 150 de ani de la naștere”.
În premieră va fi expus la Vaslui Brevetul prin care i s-a acordat profesorului Nicolae Iorga „Ordinul Sfântului Mormânt Ortodox”, Ierusalim, 6 martie 1925, alături de importante diplome de doctor honoris causa de la marile universități ale Europei, precum și brevetele și medaliile primite de către marele istoric de-a lungul vieții.
Expoziția este curatoriată de dr. Cristina Păiușan-Nuică, cercetător științific în cadrul Muzeului Național de Istorie a României, dr. Cornel-Constantin Ilie, director adjunct al MNIR, alături de dr. Alexandru Bădescu, șeful Șecției Patrimoniu, MNIR, fiind coordonată la Vaslui de către Ramona Maria Mocanu, director al Muzeului Județean „Ștefan cel Mare”.
 Invităm publicul larg să ne treacă pragul pentru a se bucura de această expoziție de excepție!

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: