Home » National » Fata din Vrancea care a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă a fost găsită într-o pădure

Fata din Vrancea care a fost dată dispărută după ce nu s-a mai întors acasă a fost găsită într-o pădure

O adolescentă de 14 ani, căutată de autorităţi şi voluntari în cursul zilei de joi după ce nu s-a mai întors acasă, a fost găsită într-o pădure de pe raza comunei Paltin din Vrancea, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„Minora a fost depistată în urmă cu câteva minute, într-o zonă împădurită de pe raza comunei Paltin. Starea de sănătate a tinerei urmează să fie evaluată de un echipaj medical, care a fost solicitat la faţa locului. Mulţumim tuturor persoanelor angrenate în căutări, comunităţii 4X4 Vrancea, voluntarilor, precum şi cetăţenilor de pe raza comunei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu, citată de Agerpres.

Potrivit IPJ Vrancea, fata ar fi plecat voluntar de la domiciliu, dispariţia ei fiind sesizată de mama fetei joi dimineaţă, după ce aceasta nu s-a mai întors acasă. La căutarea fetei au participat circa 40 de persoane – poliţişti, reprezentanţi ai SVSU Vrancea, precum şi lucrători din cadrul IJJ Vrancea, ISU Vrancea şi Salvamont Vrancea.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: