Home » National » O autoutilitară s-a blocat la jumătatea Pasajului Unirii, deși inițial a putut trece de bariera de înălțime

O autoutilitară s-a blocat la jumătatea Pasajului Unirii, deși inițial a putut trece de bariera de înălțime

”Pasajul Unirii, pe sensul dinspre Bd. Marășești către Piaţa Universităţii, o autoutilitară a rămas blocată în interiorul pasajului”, transmit polițiștii, care dirijează circulația în zonă. Traficul este restricționat pe o singură bandă în pasaj. Potrivit imaginilor de pe rețelele de socializare, șoferul a putut intra în tunel, însă s-a blocat la jumătatea acestuia și nu mai poate ieși.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Brigăzii Rutiere au constatat faptul că autoutilitara avea efectuate modificări constructive neomologate (suprastructura metalică depășea dimensiunile vehiculului), au transmis autoritățile. În acest context, conducătorul autoutilitarei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a dispus reținerea certificatului de înmatriculare și retragerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, fiind eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Primăria Sectorului 4 afirmă, într-un comunicat de presă, că vehiculul care s-a blocat joi în pasaj avea o înălţime mai mare decât cea maxim admisă și că toate incidentele din pasaj au avut la bază ignorarea şi nerespectarea regulilor de circulaţie.

Primăria anunță că va elabora măsuri suplimentare de protecţie şi semnalizare la intrările în Pasajul Unirii.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*