Home » National » Cartea Prințului Harry, cel mai căutat volum zilele acestea

Cartea Prințului Harry, cel mai căutat volum zilele acestea

Cartea Prinţului Harry s-a vândut în 1.430.000 de exemplare în prima zi în Statele Unite, Canada şi Marea Britanie, potrivit editorului Penguin Random House, citat de News.ro.

Cartea scrisă de Prințul Harry, „Spare” a devenit cea mai rapid vândută carte de nonficţiune din Marea Britanie, după ce 400.000 de exemplare au fost vândute marţi, 10 ianuarie, doar în această ţară.

După ce a vândut peste un milion de exemplare în limba engleză în întreaga lume, Penguin Random House a confirmat că a vândut mai multe exemplare în prima zi decât orice altă carte de non-ficţiune a editurii. Recordul anterior a fost deţinut de „A Promised Land” de Barack Obama, care a fost vândută în peste 887.000 de exemplare în SUA şi Canada în noiembrie 2020.

„Spare”, prima autobiografie a ducelui de Sussex, a atras atenţia presei în săptămâna premergătoare publicării sale, după ce au apărut dezvăluiri din carte. Poveşti despre cum Harry şi fratele său, Prinţul William, s-au bătut, relatate pentru prima dată în The Guardian, despre cum cei doi fraţi şi-au rugat tatăl să nu se căsătorească cu Camilla au provocat o creştere a interesului pentru carte.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*