Home » Local » Bătaie pe străzile municipiului Vaslui! La încăierare au luat parte tineri din Văleni și Muntenii de Sus

Bătaie pe străzile municipiului Vaslui! La încăierare au luat parte tineri din Văleni și Muntenii de Sus

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut 5 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, din municipiul Vaslui și comunele Văleni și Muntenii de Sus, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a 5 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, din Vaslui și comunele Văleni și Muntenii de Sus, care au fost implicați într-o altercație, produsă în noaptea de 13/14 ianuarie 2023, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în noaptea 13/14 ianuarie 2023, la ora 04.00, aflați în zona unui club din Vaslui, între doi tineri a avut loc un conflict spontan. Aceștia au stabilit să se întâlnească în municipiul Vaslui, în zona străzii Podurilor, unde să lămurească neînțelegerile apărute între ei.

Ulterior, la ora 05.40, tânărul de 21 de ani, din municipiul Vaslui, însoțit de fratele său, tânăr de 20 de ani, s-ar fi întâlnit cu bărbatul de 20 de ani care era însoțit de alți 4 tineri. Între cele două grupuri ar fi avut loc o altercație, ordinea și liniștea publică fiind tulburată. În urma producerii încăierării, 4 persoane ar fi suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru evaluare  și acordarea de îngrijriri medicale.

În aceeași zi, 14 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat, față de 5 tineri, cu vârste 18 și 22 de ani, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În data de 15 ianuarie 2022, cei cinci tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: